De Vrije

Prijzen van € 500.000,- tot € 760.000,-  

  • Referentienummer
    1126676

Beschrijving

Authenticiteit in het charmantste polderdorp aan zee waar wonen vakantie wordt en vakantie wonen.

Ramskapelle laat zich kenmerken door een innemende schoonheid. Wie er ooit geweest is, zal zeker gevallen zijn voor de charme en de authenticiteit van dit prachtige dorp. Er wordt nog tijd genomen om te genieten en dat laat zich proeven in de rust die het dorp uitstraalt. U vindt er onder meer enkele schitterende restaurants, die qua stijl en kwaliteit in een trendy stad niet zouden misstaan.

De streek rond Ramskapelle koestert een schat aan waardevolle natuurgebieden en landschappen. Met knotwilgen beplante dijken, ingepolderde gronden en kreekrestanten getuigen er van de eeuwenlange strijd tussen mens en water.
‘s Zomers is het er heerlijk fietsen en wandelen, terwijl het in de winter uitkijken is naar overwinterende ‘vriezeganzen’.

Als deelgemeente van Knokke-Heist ligt Ramskapelle dicht bij zee. Zo is er voor elk wat wils: de natuur en de rust of een waaier aan activiteiten op vlak van cultuur, shopping en sport.

Omtrent “de Vrije”

Na een succesvolle eerste fase stellen wij u niet zonder enige fierheid de tweede verkoopfase in het project ‘de Vrije’.

De verfijnde keuze van de materialen, de speling met de hoogtes en de kleuren van de gevels, moeten elk huis zijn eigen karakter en touch geven. Elk huis is voorzien van een volwaardige eerste verdieping zonder schuine daken waarbij de trap doorgetrokken wordt naar de zolderverdieping! Dit maakt van de woningen volwaardige eerste verblijven die zich daardoor voelbaar onderscheiden van de rest voor degene die net 'iets meer' wenst!

Concept – Architectuur - Afwerking:

Het authentieke karakter van Ramskapelle zal in grote mate versterkt worden. De dorpskern krijgt er, naast het mooie kerkplein, een aantal straatjes bij, waarlangs woningen in een rijk gedetailleerde historische bouwstijl, zich nestelen in de geborgenheid van het dorp.

Variatie is hierbij ook een troef. Er zijn woningen met 2, 3 of 4 gevels. Zo wordt beantwoord aan elke woonbehoefte. Er wordt veel belang gehecht aan details, zowel voor het interieur als in de keuze van de bouwmaterialen. De architect geeft elke woning een specifiek kleurenpallet door te werken met verschillende soorten bakstenen en dakpannen. De gevels en het schrijnwerk worden ook telkens van andere tinten voorzien om elke woning uniek te maken.

Ook aan de afwerking van de woningen werd de grootste aandacht besteed. Alle materialen zijn van hoogwaardige en zeer duurzame kwaliteit.

Een innovatief ventilatiesysteem D met warmterecuperatie zorgt op gecontroleerde wijze voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Omdat we aandacht hebben voor elke wens, voorzien we ook de mogelijkheid om open haarden of gesloten gashaarden te plaatsen.

Wij zorgen voor een gepersonaliseerde afwerking op maat van uw droomwoning. Aarzel niet om zich te informeren. Graag helpen we u verder op ons kantoor!

Aanbod
Immo BiS gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan